Digitális ALáírás és TANúsítvány
Az ExPro Bt. IT biztonságtechnikai üzletága

Jelentkezési űrlap kitöltése
Feliratkozás tájékoztatásra
Jelentkezés telefonon, faxon
Támogatás kérés
Fórum

Az oldal Internet Explorer 7.0 böngészőre, 1024x768 felbontásra lett optimalizálva.

Elektronikus fizetési meghagyás oktatás, támogatás, tanácsadás

Megérkezett: Itt az elektronikus fizetési meghagyás!

Ön hogyan tervezi az elektronikus fizetési meghagyás eljárásának elsajátítását? Itt szavazhat!

Jöjjön el csoportos tanfolyamunkra:

eFMH oktatási tematika

 Elektronikus fizetési meghagyás (eFMH): újdonságok és változások

 Jogi háttér és szabályozás, határidők

 Az eFMH folyamata

 Az eFMH benyújtásának technikai feltételei

 Az elektronikus kérelem adatai, kódjai

  eFMH szolgáltatók és alkalmazások

  A díjfizetés módozatai

  Kérelem és befogadási igazolás letöltése, iratbetekintés

  Keresés a kérelmek között

  Gyakorlás

Kérjen időpontot helyszíni támogatásra! (70/402‑2728, oktatas@daltan.hu)

Budapesten és vidéken is oktatunk!

Az ExPro Bt., a Microsec Kft.  országos e-Szignó partnereként, a Budapesti Ügyvédi Kamara felügyeletével és akkreditációjával oktatást szervez ügyvédek, közjegyzők, jogtanácsosok, ügyvédjelöltek, ügyvédi irodai munkatársak számára az elektronikus fizetési meghagyás (eFMH) bemutatására és használatának elsajátítására Budapesten és országszerte.

Elektronikus fizetési meghagyás gyakorlati oktatás

Az oktatás célja, hogy a résztvevők megismerjék a tanfolyam tárgyát képező elektronikus fizetési meghagyás technikai és anyagi feltételeit, az elektronikus fizetés meghagyási kérelmek összeállítását, beküldésének módozatait, az eFMH folyamatának lépéseit, és gyakorlatot szerezzenek a szükséges alkalmazások és szolgáltatások használatában.

A képzés időtartama: a tanfolyam típusától és a jelentkezők számítógépes jártasságától függően 2 vagy 4 óra (1x2, 2x2 órában). Egy oktatási óra 45 perc időtartamú.

Jelentkezés elektronikus fizetési meghagyás számítógépes gyakorlati oktatásra

Amennyiben jelentkezni kíván, töltse ki az alábbi jelentkezési lapot, majd küldje el a "Jelentkezés" gomb megnyomásával. Az elektronikus jelentkezési lap beérkezése után e-mail-ben igazolást küldünk Önnek arról, hogy előzetes jelentkezését elfogadtuk és Önt az oktatás résztvevőjeként regisztráltuk.

Miután megérkezett Önhöz az elektronikus válaszlevél a regisztrációról, kérjük utalja át (előre utalás) a tanfolyam díját az ExPro Bt. bankszámlájára (bankszámlaszám: KHB 10400126-49565351-48541008). A közlemény rovatba írja be: "elektronikus fizetési meghagyás oktatás" és a résztvevő nevét. Az előzetes jelentkezés a tanfolyami díj befizetésével (az ExPro Bt. bankszámlájára történő megérkezéssel) válik véglegessé. Erről szintén visszaigazoló e-mail-t küldünk Önnek.

Egy-egy oktatásra maximálisan befogadható és minimálisan szükséges résztvevők száma a kiválasztott tanfolyam alatt jelenik meg. Amennyiben egy kurzus az alacsony jelentkezési szám miatt nem indul, erről minden, már regisztrált résztvevőt értesítünk a megadott elérhetőségeken (e-mail, telefon) keresztül és  új  időpontot egyeztetünk.

A részvételi díj összegéről az átutalást követően számlát állítunk ki, amelyet a tanfolyamon adunk át.

Jelenlegi oktatási alkalmak:

Szűrő   Helység:    Időpont:    Feltételezett számítógépes jártasság:   

  Helység, időpont, feltételezett számítógépes jártasság (itt lehet tesztelni)

Nettó ár + ÁFA 

Tanfolyam helyszíne, címe
maximális és minimális jelentkező szám, további információ
Jelentkezési határidő

Szabad helyek 
(+Függőben lévő helyek) 

A résztvevő adatai:

Név:   
  +1 irodai munkatárs/asszisztens*
(30% kedvezmény)
Beosztás:
E-mail cím:
Telefonszám:
Számítógépes jártasság:     Milyen szintű a számítógépes jártasságom? (itt lehet tesztelni)
*a kedvezmény a (jogi képzettséggel nem rendelkező) irodai munkatárs, asszisztens részvételi díjára értendő, és valóban csak az ő jelentkezésére vonatkozik egy ügyvéd, jogtanácsos, közjegyző, ügyvédjelölt jelentkezésével együtt. A kedvezménnyel azt szeretnénk elősegíteni, hogy amennyiben a jogi és technikai munka szétválik, mindkét oldal részesülhessen oktatásban. Kérjük más kombinációban ne jelentkezzenek.

Számlázási adatok:

Név:    Ugyanaz, mint a résztvevő
Irányítószám:
Helység:
Utca, házszám:

Jelentkezés és lemondás feltételei:

  1. Ez a jelentkezés előzetes és csak akkor válik véglegessé, amikor a tanfolyam részvételi díja be lett fizetve és az megérkezett az ExPro Bt. bankszámlájára.
  2. Az ExPro Bt. az oktatási alkalmat a meghatározott minimális jelentkezőszámnál kevesebb jelentkező esetén jogkövetkezmény nélkül lemondhatja.
  3. A jelentkezés véglegesítését, azaz a részvételi díj befizetését követően a jelentkező tanfolyami részvételét legkésőbb az oktatás dátumát megelőző 6 munkanappal lehet lemondani. Ebben az esetben az ExPro Bt. csakis egy újabb oktatási alkalmat biztosít további költségektől mentesen. Az oktatást megelőző 6 munkanapon belüli lemondást, illetve a pótlásként megjelölt oktatási alkalom fel nem használását (újabb lemondást) az ExPro Bt. nem fogadja el és a befizetett részvételi díjat nem fizeti vissza, illetve nem nyújt további pótlási lehetőséget, azaz a befizetett részvételi díj elvész.
  4. Amennyiben a jelentkező által megadott számítógépes jártasság szintje magasabb, mint a tényleges jártassága, az ExPro Bt. (bár mindent megtesz, hogy ez ne okozzon problémát a tanfolyam során) nem vállal felelősséget azért, hogy a jártasságbeli eltérés miatt a jelentkező a tanfolyam során lemarad, annak követésében hátrányos helyzetbe kerül.
  5. Az E-Praxis gyakorló alkalmakon nincs külön oktatás és a jelentkezés előfeltétele, hogy a jelentkező már ismerje az elektronikus fizetési meghagyást (pl. megelőzően részt vett oktatáson). Ezért az E-Praxis gyakorló alkalmak csak az elektronikus fizetési meghagyás begyakorlására alkalmasak, de nem annak megismerésére, erre a gyakorlat vezetője nem fordít időt.

 A fentieket tudomásul veszem.


Feliratkozás tájékoztatásra

Amennyiben nem talált Önnek alkalmas helyszínt és időpontot a fenti választási lehetőségek közül, jelezze felénk igényét és iratkozzon fel a további oktatási alkalmakról szóló e-mail tájékoztatásunkra. Megfelelő számú érdeklődés esetén kezdjük el az igényelt helyszíneken a tanfolyamok szervezését.

Jelentkezés telefonon, telefaxon

Amennyiben az elektronikus jelentkezési mód nem felel meg Önnek, hívja a (70) 402‑2728 mobil számot (munkaidőben 9-17 óra között), vagy a fenti jelentkezési lap adatait tartalmazó faxot küldje el a (1) 998‑0265 fax számra.

A jelentkezési lap fax változata Word formátumban itt tölthető le.

© DALTAN/ExPro Bt. 2007-2010